!
Понедельник, 20.05.2024, 23:18

RSS



Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Главная » 2008 » Сентябрь » 2 » Місця для закоханих
Місця для закоханих
23:32

Рутина – смерть для почуттів. У всі часи туризм допомагав відродити вогонь пристрасті. І не обов’язково чекати на День Святого Валентина, щоб їхати до міста всіх закоханих. У світі повно чарівних романтичних місць, де подорожі на свіжому повітрі серед мальовничих пейзажів, вечеря у вишуканиму ресторані, запальні танці та масаж у спа-салоні, відродять втрачені почуття. concierge.com пропонує відвідати найромантичніші куточки.

 

 

 Найромантичніші місця

 

Таос, Нью-Мексико1.Таос, Нью-Мексико (США)
 

Таос – це місце, в якому всі повсякдення проблеми і турботи відходять на другий план.

 

Містечко мрійливо спить у тіні гір Сангре-де-Крісто оповите рівними пустельними тонами. Спа-курорт Ель Монте Саградо із його садами у водоспадах та гірському камінні гостинно відкриє двері. Не зупиняйтесь тут надовго та прямуйте до спа-салону, де вас розітруть вулканічним попелом, щоб вивести токсини з тіла. А потім із новими силами зможете відвідати Кама Сутра Касіта, де картинки у дерев’яних рамках нададуть нових вражень.

 

Тремблант, Квебек2. Тремблант, Квебек (Канада)


Потік гірського повітря, ендорфіни та небезпека - коктейль для героя-любовника. У Трембланті є 94 лижні доріжки. Після виснажливих занять спортом падайте у велике ліжко у кімнаті готелю Квінтессенс, де у номері  є камін та тепла мармурова підлога у ванні.

 

Туамоту, Французька Полінезія3. Туамоту  (Французька Полінезія)


Романтичні та таємничі 76 шматочків землі, включаючи усамітнені острови Туамоту, розташовані в 70 хвилинах польоту від більш населених туристами Таїті, Муреа, Бора Бора. Одягайте свій найвідвертіший купальний костюм для занурень у кришталево чисті води лагуни або відправляйтесь на
дайвінг-екскурсію між коралами та рибами-янголами. Не забудьте провести час із коханим в одному з солом’яних бунгало із бамбуковим меблями та приватними місцями для прийняття ванн, деякі з них стоять на підпорах над водою.

 

Прага, Чеська Республіка4. Прага (Чехія)


Мистецтво розважатись на вечірках до самого ранку з часом втрачається.  Прага доведе вам, що не все ще втрачено. Справжні пристрасті можуть розгорітись під час вечірньої подорожі Прагою. Місто мерехтить від вогників сотень нових барів, клубів та готелів. Ви можете почати день, скуштувавши
коктейль або місцеве пиво, поласувати смачним десертом, здійснити прогулянку містом, а потім розважитись у клубі. Коли ви вже дійсно стомитесь, до відпочити краще у готелі «Арія», де підлога у кімнатах стилю «ренесанс» виконує різноманітні мелодії від класичних та джазових до популярних.

 

Біг Сур, Каліфорнія5. Біг Сур, Каліфорнія (США)
 

Готель Пост Ранч Інн розташований на вершині одинокої скелі над самим великим синьо-сірим Тихим океаном, на живописному узбережжі. У кімнатах готелю немає навіть телевізорів, проте навіщо він вам, якщо з вікна відкривається мальовничий пейзаж? А ще гуру із інституту Есален відкривають чудодійні природні гарячі джерела до другої години ночі.

Марракеш, Марокко 6. Марракеш (Марокко)


Віщуни у темних вуличках, замовляльники змій, столітні знахарі, давні мечеті та справжні східні базари надають місту загадковості. Зупинитися можна у Медіна Ріад Лотус Амбре, що має традиційний марокканський інтер’єр. А відпочити від подорожей східним містом ви можете у банях-хамамах, ресторані Дар Моха із живою традиційною музикою та ароматичними свічками.

Буенос-Айрес, Аргентина

7. Буенос-Айрес (Аргентина)
 

Місто сприяє любовним пригодам. На вас чекають вулиці з будинками кольору веселки та модні ресторани Палермо Сохо та Палермо Голівуд. Ввечері матимете нагоду насолодитись пристрасними латиноамериканськими танцями. І не забувайте, що танго вважають лікарем у подружніх справах.

 Чарльстон, Південна Кароліна
8. Чарльстон, Південна Кароліна (США)

 

Вважаєте, що тримати когось за руку надто сентиментально і поцілунок посеред дороги під дощем привілеєм героїв старих чорно-білих фільмів? Це місто з шармом самого Кларка Гейбла. Старі південні плантації, маєтки, заплутані садки та ковані залізні ворота налаштують вас на романтичний лад. Величезні старі ліжка з балдахінами у 19 кімнатах Джон Рутледж Хаус Інн лише посилять відчуття казковості.

Довідка: сoncierge.com– інтернет-портал журналу Condé Nast Traveler, американського видання про подорожі класу «люкс», що виходить з 1987 року. Сайт містить інформацію про подорожі, фото готелів, визначних історичних місць тощо.

Condé Nast Traveler належить корпорації Condé Nast Publications, Inc. Її основні офіси розташовані у Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, Мілані, Лос-Анджелесі, Чикаго та Сан-Франциско. Корпорація володіє такими виданнями як Fairchild Publications, Vogue, The New Yorker, Vanity Fair, Gourmet, GQ та Self.

Категория: Отдых | Просмотров: 1204 | Добавил: fakt | Рейтинг: 0.0/0 |
Разделы новостей
ХайТек
Проишествия
Женщинам и девушкам
Кино
Общество
Спорт
Авто
Отдых
Экономика
Здоровье
Форма входа
Приветствую Вас Гость!

Логин:
Пароль:

Календарь новостей
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Rambler's Top100 каталог сайтів каталог сайтів